Gör han kor?

Vilken underbar dag jag hade igår! Dagen började med att åka till tågstationen i Falkenberg där jag och Alva mötte upp Marica, Emma och Oliver för att ta tåget mot Köpenhamn. Vi började med att vandra inne i Köpenhamns centrum och det var jättemysigt att strosa omkring där då nästan hela Köpenhamn är som Gamla Stan. Sen åkte vi till "the place" som var Fields i Örestad, ett fantastiskt köpcentrum som man kan shoppa sig galen nästan ;) Jag hittade toppenbra vinterskor och ett par snygga stövlar, lite julklappar och kläder till lilla Alva. Köpte inte för mycket utan bara sådant man behöver så det kändes riktigt skönt när man kom hem och inte hade någon ångest. Men jag ska säga att det mest fantastiska med dagen var sällskapet, jag hade så otroligt rolig och det var så skönt att komma iväg och bara mysa. Längtar sjukt mycket tills på lördag när Emma med hela familjen kommer så vi får fira Halloween ihop, det ska bli fantastiskt roligt!


Gårdagens citat kom från underbara Marica "Jag kan inte släppa det, gör han kor?"...internt skämt, men sjukt skoj...hihi


Me and I Jeans!



Är själv med och tävlar, verkar spännande =)

Resumé

Här kommer en liten "resumé" över vad som hänt i helgen. Fredagen började som en besvikelse då jag inte får några pengar förrän på måndag då den 26:e infaller på söndagen, jobbigt läge som inte gav så stora förutsättningar för helgen precis, yippie? Not...*suck* Men framåt kvällen förbättrades det radikalt då vi fick gäster. Det var Erika och hennes trevliga man med barn som kom, då vi bestämde att de skulle komma så sade vi klockan sju för att vara säkra på att våra män skulle vara hemma och klara. Tänkte att det kanske inte behövdes efteråt men jag fick förstått att det var ett smart drag när min man kom hem 18.47, alltså 13 minuter innan gästernas ankomst (!). han lyckades dock bli klar på denna korta tid och var klar och luktade gott när gästerna kom in genom dörren. Vi åt god mat (tyckte iaf. Jag som lagade den ;)), pratade och hade riktigt trevligt, något vi verkligen vill göra om igen!


Natten imellan fredag och lördag gick jag och lade mig ganska sent för att väckas kl. 01.00, 2.00, 3.00 och 4.00 prick på klockslagen, när jag gick upp på morgonen var jag helt weird. Var det sedan hela dagen och levde som i dvala, tog något bad vad jag minns och var lite allmänt irriterad på karl men annars är det tomt, först imorse vaknade jag upp något klar och har haft en ganska trevlig dag. Jag var på Factory Outlet och handlade gardiner till vårat sovrum, jättefint blev det och jag är oerhört nöjd. Blev även lite annat smått och gott som julklappspapper, godis (fy på mig;)) och hushållsgrejer. Sedan åkte vi hem till mamma där vi fick god mat jag och Alva, sen var det bara hem och pyssla för att hålla rent här hemma. En trevlig dag helt enkelt.


Har gjort något för första gången, jag har gått med i en tävling på Maricas blogg (http://rodeback.blogg.se/) där man kan vinna smycken ifrån http://www.netglitz.se/ som hade mycket fina och framförallt billiga smycken. Får se hur det går, går det bra kanske man får mersmak =)


Snart tisdag och KÖPENHAMN! (Ja, jag har ett tvångssyndrom att skriva KÖPENHAMN med stora bokstäver;))


Puss och Kram


Tröttsamt att handla på Factory Outlet...


Cypern och saknaden efter Smulan...

Oj, vilket tag sedan man skrev. Mycket har hänt och det har varit tröttsamt, skönt, omtumlande och väldigt roligt på en och samma gång. Cypern var fantastiskt men flygresan var kanske inte det roligaste, jag är rädd för att flyga och att vara i ett plan i 4 ½ timme var kanske inte det mest upplyftande. Vi kom dit i alla fall utan att dö ;) Vi bodde på ett jättefint lägenhetshotell med ett fantastiskt poolområde och underbar mat i All Inclusive, kan säga att jag aldrig åker utan All Inclusive igen då det var en enorm bekvämlighet som gjorde att man kunde njuta mer av att just sola och bada. Vi hittade på lite små utflykter som att vara i Protaras Centrum, kolla på min kompis Anders shower i Pernera och även lite shopping i Agia Napa. På Lördagen åkte vi på en båttur för att se Famagusta och bada ifrån båten med grillning och solning, dock så fick båten problem under färden och vi fick bogseras tillbaka. Det var ett spännande äventyr som resulterade i en gratistur dagen efter och det var inget man tackade nej till då de mest fantastiska baden var ifrån just båten. Tänk er ett 12 meter djupt vatten och man ser botten, underbart!



Nu har jag varit hemma i en och en halv vecka och det är rätt skönt att vara hemma och få lite rutin i vardagen igen, man blir helt konstig när tiderna förändras så kopiöst mycket på semester. Vi åkte i helgen som var till Småland för att hämta Smulan dock, hon har varit ifrån oss i 3 veckor och det var så skönt att få hem henne. Är mer kattmänniska men hon har blivit en familjemedlem så man saknade henne allt lite grann.



Nu ser jag sjukt mycket fram emot tisdag då det är dags för KÖPENHAMN! Ska bli så sjukt kul så det finns inte =)



Här é lite sköna Cypern bilder >>>>>










Underverk för själen, resa och kärleksförklaringar...

Jag känner mig inte särskilt aktiv i bloggen just nu. Jag har så sjukt mycket att göra och Alva är så fruktansvärt mammig att man knappt aldrig får en sekund över att skriva av sig och det är egentligen synd. Man behöver lätta på sina tankar lite då och då, det gör underverk för själen =)


Nu är det bara 4 ½ dag kvar tills vi åker och jag börjar få "pack-panik", jag menar, hur vet man att man fått med allt? Jag tror jag letat upp varenda packlista för att resa med barn på hela webben och ändå känns det som att det fattas miljoner av saker, det är otroligt påfrestande. Sen att man ska packa till sig själv också gör det inte direkt lättare. Längtar nog mest tills jag ska åka till Danmark med Emma och Marica, mindre packning och det ska bli en helskön dag. Men visst,
Idag så satte sig Anders framför mig och gav mig en kärleksförklaring där han berättade hur stolt han var över mig och hur mycket han uppskattar mig och hur lycklig han är att han har mig, jag blev alldeles rörd. Jag är så fruktansvärt glad att jag har honom och vill aldrig vara utan han! *puss på dig älskling*


Blev lite osammanhängande idag men det får ni stå ut med, nu ska jag gå och ta en lång välbehövd dusch!


Kram!


Visst é han snygg min karl? *mumma* ;)


RSS 2.0