Min älskade make...

Det har varit en fantastisk helg på många sätt, mycket shopping, avslappning, skratt och lycka =) Borde kanske skriva allt om vad som hände men jag tror att det i det stora hela verkligen beskriver min helg.

 Tack Emma för en underbar helg!

När vi kom hem hade min man städat hela huset och han hjälpte till under hela kvällen då vi hade tjejfesten, han var fantastiskt duktig och jag var allt stolt =) Vi har haft det lite tufft nu ett tag som jag gissar de flesta gifta par har, det går liksom i berg och dalar och ibland glider man ner lätt som vinden och sedan får man i nästa sekund kämpa sig uppåt. Men trots allt som varit så känner jag att vi inte skulle klara oss utan varandra, vi ska lixom vara pensionärer ihop, det bara är så. Så jag vill tillägna en dikt till min make =) (Som dessutom fyller 30 år på Onsdag!)

I love you more than words could ever say,
I feel it growing in my heart each and every day,
All this love I feel
Has never felt so real
You give me something no one has ever given me,
It's something you cannot see
Love so strong, and so true
It makes me think of only you
This wonderful feeling you have given me
Makes me want to be with you endlessly

I want to be in your arms
To feel your warm embrace
It makes me feel so safe from harm
The thought of  touching your face
With mine, and looking in to your eyes
To look through your disguise
To feel your warm hands within mine
As our fingers gently become entwined

Your kisses so soft and sweet
It makes me crave a thousand more
I wonder how your heart keeps a steady beat,
Because mine just soars

I love the way you let me know
How much you love me so
I love how much you care
The love you show to me is beyond compare,
I love the way you smile
My eyes are kept on you all the while

I love to hear you say "okay"
You say it at least once a day
I love the way you apologize
Because it always makes me realize
That what you did, was done unintentionally,
And that you still love me
Even though i'm different
You don't want me to change
You say that I'm just right

I hate to see you mad
I hate to see you sad
It makes me feel so bad
What you feel, I feel
That's because our love is real
I hate to see you cry
To always have to wonder why?
I'm sorry I sometimes do the things I do
That always make you feel blue

I don't like when you feel insecure
Don't worry so much, because I'm sure
That no one can ever take your place
Because I love not only your beautiful face,
I also love the REAL you inside
There's no way I could have let you pass me by
I know that there is a reason,
God brought me to you.
It is because you are my soul mate,
And my best friend too.


You, and I, we are what's meant to be
I love you with all my heart
Looking back on when we met,
There isn't anything else I would've done.
Everything was perfect, everything was right,
I knew the first second, you were the one
All I want in this life is YOU. Nothing else in this world
matters any more. You are the reason I live
The reason I breathe, the reason I am here. Your my all.
And my reason for this whole life is YOU
"No one could ever make us part








Stadsbo!

Nu är jag officiell stadsbo, jag har härmed handlat min första hemglass glass!

Rykande het TV ;)

Igår small det som fasen i TV:n, sen började den mystiskt ryka och jag kände då att det var bäst att dra ur sladden och sluta titta på den TV:n. Detta resulterade i en ny TV, en 42 tums platt-TV som jag längtat efter så länge. Ibland är det bra när saker går sönder eftersom jag é för snål för att byta ut saker som fungerar ;)


Nu är det snart dags för en sjukt efterlängtad tjejhelg, det ska bli så underbart att åka iväg att jag é alldeles snurrig av lycka...hihi



*Lycka*




Busig bebis och kalas!

Det har varit en jättemysig helg =) I fredags kom Emma med familj hit och vi åt god mat (med bland annat den nya bearnaisesåsen ifrån kryddpartyt ), godis i mängder och dessutom sov de över så när barnen lagt sig hade vi massor av välbehövlig vuxentid. Vi pratar verkligen om allt mellan himmel och jord, diskussioner som ibland är så löjliga att man undrar varför man pratar om det till de mest allvarliga och livsbejakande diskussionerna. Vi gick och lade oss allt för sent egentligen och på morgonen var det fullt ös när alla hade vaknat, stackars Emma fick vakna väldigt tidigt med sina små busar medan vi tog oss en lite längre stund, sedan åt vi frukost och när barnen lekt av sig åkte Emma iväg till Hstd, alltid lika sorgligt att skiljas åt även om vi ses på torsdag igen.


Efter de hade åkt så busade bebis lite väl med mig och jag mådde inte så hyggligt och vi fick ställa in en kräftskiva vi skulle på, men vi hade en väldigt mysig kväll jag och Anders och det är ju alltid trevligt ;)


Idag så har vi varit hos min farmor som fyllde år, så  häftigt när man har 40 gäster trots att man inte fyller jämnt, men så är det väl med 18 syskon (tyvärr en del avlidna) i bagaget. Hon bjöd på ett typiskt svenskt smörgåsbord med tårta och kaffe därtill, det var fantastiskt gott men jag hade fått höra att det skulle bli smörgåstårta så den gravida kvinnans besvikelse som nästan blev till tårar var stor. Tur att man kommer till sina sinnens fulla bruk oftast innan hormonerna hinner bryta ut totalt Sen åkte vi hem och hade en härlig eftermiddag med lillan i fokus, hon trivdes som fisken i vattnet med både mamma och pappa hemma =) Efter Alva lagt sig skulle vi äta kräftor men de var alldeles fulla med mask!?!?!?!  Det var väldigt äckligt och jag kommer hädanefter enbart äta havskräftor, för även om insjökräftorna kommer i gratis form kommer jag bara tänka maskar när jag ser dem. Vi slängde allt och åkte till torggrillen som räddade oss denna kväll, nu blir det bara mys med citronglass och en film.

Här kommer lite bilder ifrån helgen...


Oliver visar glatt vad han fått av mor sin =)


Johan glad att han får dricka öl!


Snyggingen Emma


Min älskade make med humöret på topp!


Alva, Hugo och oliver myser i soffan efter frukost


Mitt och makens lördagsmys *mums*


Igår var jag officiellt tjock i kolan!

Nu har jag lämnat Alva så hon è på nya dagiset själv utan mamma och hon brydde sig inte ett dyft utan tyckte jag borde gå innan jag en fått av henne skorna, det är i sådana stunder man känenr sig så uppskattade och älskad...haha. Jag é glad att hon é tuff, det behövs i dagens samhälle och hon har många förändringar framför sig som väntar.


Igår hade jag massa besök och det var väldigt mysigt, det började med mamma som hjälpte mig med inskolningen med Alva så jag fick sova lite, sen hjälpte hon mig att städa hela huset och även om det en dag senare inte syns så var det helt underbart! Jag fick en kick att plocka lite men kroppen sa ganska snart ifrån om att jag ska ta det lugnt, så jobbigt när man vill så mycket mer än man kan.


Efter mamma åkt hem och Alva fått sova lite kom Åsa och Melvin och hon hade med mumsiga kakor =) Barnen åt glass och lekte för fullt och vi fick tid för massa mammaprat El´pregnos som vi båda är! Efter Åsa åkt så hann jag precis åka iväg och handla innan Pia och Anders kom, vi åkte iväg och köpte pizza (även kallad barnbidragspizzan hur hemskt det än låter ;)) Det var en kväll full av prat och jag hade väldigt roligt om jag än var lite trött, det är spännande när man inte rikitgt kan greppa sina tankar och kommer på sig själv sitta och dregla för att man måste koncentrera sig så mycket när någon pratar. Idag har jag fått sova på lite bättre så jag hoppas Emma och Johan med familj slipper mina knäppa tjock i kolan stunder ;) Vi får nämligen besök av familjen Larsson och vi ska inviga våra inköp från kryddpartyt vi var på och det ska bli spännande =)

Ramlad åter igen in på det här med tatuering, men vågar man?`Har gjort ett förslag men jag kommer någ ånga mig många ggr!


Nu ska jag åka iväg och hämta lillfisan!


Besviken på Ritz!

Det har varit 2 väldigt händelserika dagar som både varit fantastiskt roliga men också gett mig ett enormt behov av vila. Gårdagen började med inskolning på det nya dagiset och jag och Alva var där tillsammans, det var jättemysigt och hon har en jättego handledare som man verkligen känner uppriktigt bryr sig om barnets bästa och det är toppen!


Efter inskolningen åkte vi hem till Erika, Cassandra och Mio och fick mat, det är helt underbart att bli bjuden på mat och det var så roligt att träffas och prata igen. Efter maten åkte vi ner på stan och fikade på Ritz, det var gott men Ritz har garanterat förlorat sin charm genom att ta bort lekhörnan, det var ju därför man valde Ritz, det var bra lekhörna och mycket utrymme och om de inte fixar dit den igen kommer jag sluta gå dit garanterat. Det känns sådär att betala massa extra som man får göra där utan att få något extra för det lixom.


På kvällen så åkte vi till Emma och Johan och fick jättegod mat! Anders och Johan fixade lite i deras källare och jag och Emma hade hederligt underbart tjejsnack, tänk att man aldrig kan få nog av det? Vi pratade mycket om nästa helg, kollade in kläder på nätet och även om tjejfesten såklart! Det ska bli så roligt nästa helg att jag kan knappt vänta!


Idag så började även denna dag med inskolning och efter det så åkte vi till Gittan där vi fick mat (känns som jag åker runt och äter just nu...haha) och hade sådär myspys med massa ungar som var där och det var bara trevligt rakt igenom =) Efter det så åkte vi till läkaren och Alva skrek sig igenom den undersökningen och har under hela eftermiddagen varit allmänt ilsk på sin mor som tog henne dit ;) Sen åkte vi ut till mamma och fikade och pratade för att sedan åka hem och ha gäster som tur nog åkte hem tidigt för annars hade jag inte levt just nu. Jag längtar tills Alva är färdiginskolad för jag känner att fogarna tar så enormt mycket stryk av all denna aktivitet och så länge jag har henne själv så gör man ju allt för att ha henne aktiverad om än med kryckan som en trogen kompanjon. Jag är lycklig att mamma ska ta henne imorgon så jag får sova lite och gå själv till MVC. Det låter kanske hemskt men jag mår bäst om jag é hemma och får sova riktigt, önskar inget hellre än att kunna jobba och få springa runt med Alva, lyfta henne och leka med henne men man får genomlida även detta kapitel i livet.



Min tuffa lilla brud =)

Idag slutade Alva på Mölle dagis och det kändes så konstigt, man har lärt känna personalen så väl och man har börjat trivas riktigt bra med att lämna och hämta henne där. Alva har hittat kompisar och har glatt pekat på vilka hon leker med. Men vad ska man göra? Mölle dagis kan stänga ner när som helst och rivningen av lokalerna börjar vid nyår. Vi skall nog bara vara oerhört tacksamma för att vi fått plats på det dagis som ligger närmast och jag tror man vänjer sig alltmedan tiden går. Inskolningen börjar imorgon redan och jag har precis packat ihop allt som ska med, tror det går ganska fort då Alva lätt blir irriterad då jag hänger över henne. Hon är en tuff brud som gärna vill vara ifred och bestämma själv hur allt ska vara.


Var även hos psykologen på MVC idag, det är fantastiskt hur klok en psykolog är, de vet precis vad som ska sägas i alla tillfällen och jag mådde så otroligt bra när jag gick därifrån. Det är fantastiskt att ha sådan hjälp redan från början och jag känner mig säker på att det denna gången kommer gå mycket bättre då man blir bättre bemött med sin oro och sina tankar som omföderska.


Nej, nu ska jag gå och värma rumpan mot kaminen, den är tänd för att torka luften lite och det är sjukt gott för höften, får hoppas bara jag inte står för länge så det blir stekt fläsk ;)


Alva i full fart med att äta "avslutningsglassen" på dagis =)



Kortis idag...

Ger er helgen i lite bilder, har varit på marknad (med världens underbaraste Emma) och i Småland och har som slutsats av detta kommit fram till att äter man för mycket känns det som att man aldrig vill äta igen ;) Har även köpt en vagga till pyret som vi är jättenöjda med, shit! Det blir verkligen mer och mer verkligt det här med en bebis till :/


Alva, pappa Anders och kompisen Oliver åker karusell (pappa Anders var nådigt snurrig i huvudet efteråt ;))


Sexbomben i alla lägen, den underbara Emma Larsson!


Vi mötte upp med även min mamma, farmor och Alvas små kusiner *mys*


Alva hjälper pappsen i trädgården lite efter att vi kommit hem =)




Lite flummig bild men ville bara visa att Alva vill vara precis som mamma och skulle oxå ha hårhätta efter badet =)


Digiligiloobaladooloohoo =)

Herregud vad veckorna går fort, jag trodde att det fortfarande var början på veckan när jag vaknade och gladeligen insåg att det redan är torsdag! Jag kanske är hemsk som längtar efter att dagarna ska gå så fort som möjligt men har man foglossning och en liten skitunge i magen som konstant sedan några dagar tillbaka sparkar uppåt kan vem som helst längta tills allt é över. Jag är som sagt tidigare inte gjord för att vara gravid så det är en himla tur att jag älskar att vara mamma ;)


Igår var vi på Digiloo och det var jätteroligt, tufft att sitta länge så jag var glad att man kunde ställa sig upp och t.o.m lägga sig ner när bäckenet gav upp då och då. Jag skrattade jättemycket och musiken var fantastisk, så skönt att komma ut från huset lite och träffa människor och bara njuta. En av höjdpunkterna var ju givetvis Tomas Pettersson, hans komiska förmåga slår knockout varje gång och jag kanske är jättetöntig men han é bara så rolig! Måste ju skryta lite om att min älskade mamma har bytt blöja på honom, sen om det är häftigt eller inte vet jag ej...haha


Jag längtar mer än möjligt till helgen då min älskade man för första gången på länge är ledig och vi ska äntligen få åka till Småland och bara rå om varandra. Det blir mys hela helgen med en start på Sjönevads marknad imorgon innan avfärd. Helt perfekt! Jag har båda kryckorna med mig så jag tror det ska gå på marknaden, sitter ju trots allt i bil ett bra tag sen, få bara hoppas det blir fint väder =) Ska även träffa Emma på marknaden så bättre start på helgen finns ju inte!

Bjuder även på en ny magbild för v. 19 som avslutas med 20+0 på söndag, yippie, halvtid!




Ha det bäst!


Resumé!


Nu har den här veckan gått förbi i rasande fart och massor har hänt, tänkte dra en liten resumé om vad som hänt =)


I tisdags så var och lämnade bilen på reparation i Björketorp och vi var efter det på besök hos Familjen Larsson med massa god mat och mys, vi träffade även Emma och Johan på onsdagskvällen då jag och Emma var på kryddparty hos min syster. Karlarna hade mysigt hemma och jag och Emma var på en tonårsnostalgitripp och hade roligt som sjutton efter kryddpartyt, glada var vi dock när vi kom hem och snabbt upptäckte att vi inte var tonåringar längre ;) På torsdagen åkte vi upp till Björketorp för att hämta bilen och då blev det ytterligare en träff med Emma på en kort liten mysig fika, helt underbart att träffa fru Larsson så mycket!!!


Efter fikan hos Emma var vi en sväng på Ikea och Anders fick hans 30 års present som blev garderober, han verkade glad och det var bra att han önskade sig något vi behöver. Han har önskat sig Ikea presentkort till sin födelsedag med så hemmet kan utökas med ytterligare lite garderober, han é smart han =)  Efter Ikea kom Anders mormor och morfar och de stannade till lördag och vi hade jättemysigt! De hjälpte mig massor med att städa hela huset och få undan all tvätt som jag hade (vilket var många säckar). Det är nog den bästa hjälp man som småbarnförälder kan få och jag kommer alltid vara tacksam när den ramlar in.


Igår var det full renoveringsdags och Anders var igång hela tiden, det går långsamt framåt men det är roligt att det händer lite iaf. Jag lovar att visa när varje rum har blivit klart i bilder här på bloggen. På kvällen så fick vi gäster av 2 stycken som heter Anders och Pia, Pia är beräknad att få bebis ca: 1 vecka efter mig och det var jättekul att träffa någon som är lika långt gången. Vi hade även massa annat gemensamt och de stannade till långt in på natten. Väldigt trevliga människor!


Nu Skall jag iväg till sjukgymnasten för akupunktur om jag vågar, tycker det verkar lite väl läskigt att sticka nålar i mig :/


Gott med Piggelin =)


Mys med gammelmorfar Nisse...


På besök i gammelmorfar och gammelmormors husbil.


Passa på att bada när det är fint väder!



Snabbis =)

Haha, jag är nog inte den bästa på det här med att kontinuerligt uppdatera en blogg, men jag lovar att jag ska komma med en stor uppdatering imorgon med bilder på vad som hänt i veckan bland annat =)

Nytt till bebis =)

Jag städar lite smått i de mått jag orkar och det är så skönt när man ser lite skillnad, men idag så raserades allt som jag gjort för då kommer mamma med 3 lådor av mina saker som var kvar hemma! Tråkiga saker jag inte visste jag hade men kanske kan komma att behöva en dag så jag kan inte slänga dem. Det är sådana typiska saker som varit med och överlevt varenda utrensning sen man var 10 ungefär, eller vad tusan, jag slänger dem! Jag skickar dem med Anders när han ska iväg sedan så får man hoppas på det bästa att inte ångesten kryper fram.


Inatt har jag inte sovit bråkdelen av en sekund, jag är helt matt och all energi som någonsin funnits i min kropp är som försvunnen, jag orkar ingenting och är glad att min man kan hämta Alva i eftermiddag för jag måste vila om jag över huvudtaget skall orka gå på allsången ikväll. Som tur é sitter man hela tiden, får bara hoppas att jag inte somnar ;)


Igår köpte jag de första sakerna till vårt lilla pyre som är på väg =) Det är så otroligt kul att handla till en helt ny liten varelse, jag börjar verkligen förstå att det lixom är på riktigt och att vi ännu en gång kommer välsignas med en ny liten familjemedlem. Det jag köpte är som en speldosa man hänger på sängen, Alva hade en sängmobil som ramlade ner och vi fick den reklamerad och blev istället sända en annan produkt så då behövdes något nytt. Den funkade så otroligt bra på Alva och det blev som en rutin för henne att höra den varje kväll innan hon somnade så jag hoppas det ger samma effekt denna gång! Sen köpte jag mini-mini sockar som bebis ska få =)








Solen tittar fram igen =)

Jag ser solen!!! Så underbart =)  Tror det allt blir en liten tur till Vallarna med lilla idag, Anders fick akut åka in och jobba så det blir lättast att åka och låta henne springa av sig. Hon é en riktig vilding och jag kan inte ens hålla koll på 1 av hennes tår samtidigt, men jag tror att man ska vara bara glad att det är fart och fläkt i ungen.


Idag går jag in i V. 19 och det är otroligt hur fort tiden går! Jag har snart gått 5 fulla månader och har vi tur går det fort som attan innan pyret helt plötsligt är ute. Det vore skönt om det gick fort till skillnad mot förra gången, jag är inte så förtjust i graviditeten men jag älskar ju att snusa bebis...hihi


Jag längtar så otroligt mycket tills jag och Emma skall på SPA i Helsingborg, det är så välbehövligt och jag kommer bara att njuta! Vi kommer att checka in på eftermiddagen och kl 14.45 ska vi vara nere på SPA där vi får en 50 minuters behandling som inleds med fotbad och därefter ett välgörande bad i 40 gradigt vatten. Sedan får vi en Shirabe ansiktsbehandling som är en Anti-age intensivbehandling som förbättrar hudens syresättning och blodcirkulation. Behandlingen hjälper också till att reparera hudens vävnader som får ny livskraft och spänst. Ååååå, det ska bli så skönt!







RSS 2.0