Uff...

Jag borde vila, men en hektisk dag var oundviklig om än rolig! En förmiddag med dugga…hujedamej…Sen väldigt mysig lunch med Emma och fika med Mia som har en helt färdigbakad bebis i magen. Nu längtar vi till den tittar ut =) Sist var jag på årsmöte på teatern och gick därifrån min plats i styrelsen. Det känns konstigt men efter många nyheter idag är jag mer än säker på mitt val. Imorgon har jag fått tid till tandläkaren för att det fortfarande gör ont, de misstänker en infektion och jag kan nästan hoppas det är det. Annars är jag alldeles för trött…

Jag har två heldagar kvar i skolan och en helg med massor av arbete att göra, önskar man hade en stund där det bara var helt stilla för en stund…inser att mina blogginlägg det senaste speglas av önskan till vila. Känns som man vill skita i skolan just nu, men motivationen kommer nog tillbaka efter nästa helvetesvecka alias ”provveckan”.


Motivation?...-0

Hur kommer det sig att så fort man har läxor i drivor så vill man inget hellre än att lägga sig i soffan med en stor skål godis och titta på en bra film. Bara strunta i allt för en stund. Nu kan jag iofs. inte äta godis av rena tuggproblem, men visionen är fin =)

Jag tror att motivationen är superlåg nu, behöver nog få komma ut på praktik och känna att man verkligen gör någonting. Lära genom att göra istället för det eviga lära genom att läsa. Har 4 prov framför mig nu och morgondagens oförberedda dugga ger en bara magont…fyy…

Nej, nu du kärring får ta och skärpa dig! Säger Emma och stänger ner datorn ;)




Prinsessan

Satte mig ner och lutade mig tillbaka, det kan verkligen vara farligt ibland! Jag kom på allt jag måste göra och jag känner verkligen inget sug alls. Inte för fem öre. Anton har feber och skiter som en kran, Alva har vaknat på fel sida och mamman sitter med munvärk, lyckliga familjen? Haha. Längtar tills pappan kommer hem och styr upp det hela, så det blir lite ordning på oss ;)

Alva har däremot i sina ljusglimtar under dagen pratat mycket om prinsessor, det är det mest spännande i livet just nu och hon tycker att hon själv é en riktig prinsessa, och jag är inte sen att hålla med. Mammas lilla prinsessa i alla fall.

Nu har jag och Alva bestämt att vi ska städa, det enda som är problemet är att det hela tiden blir stökigare, förstår inte varför?


Min prinsessa =)


Pudding?

Längtar tills sommaren. Jag inbillar mig att lugnet ska lägga sig då och att man kan få lite tid över å träffa vänner och bara njuta av vardagen. Just nu kan man inte ens ha en familjedag utan dåligt samvete för att man borde plugga mer eller renovera mer. Jag skulle helst av allt vilja slänga huset i papperskorgen, bo i en hydda i skogen och bara umgås med familjen utan alla måsten. Tror dock bekvämliga jag ångrar mig ungefär en kvart efteråt. Ikväll blir det flytande mat åter igen, eller kanske lyx med mat i puddingform? Opererade mig i munnen hos tandläkaren häromdagen och allt gick fel så tandköttet sprack upp till käkbenet. Mindre mysigt men är glad att jag var sövd. Konstigt å betala för såna här grejer ;)


Anton, tokbusig som vanligt ;)


RSS 2.0